انبارداری در شرکت های پخش مواد غذایی


انبارداری در شرکت های پخش یکی از مسائل مهم و قابل توجه است. شرکت های پخش موفق، اصول انبارداری مواد غذایی که نیازمند یک سیستم انبارداری دقیق است. این مطلب برای آشنایی مدیران فروش و سرپرست انبار در شرکت پخش، تنظیم و نوشته‌شده است.

 

تعریف انبارداری


انبارداری به فرایند تحویل و تخلیه کالا، انبارش و چیدمان کالا، ارسال کالا با صرف حداقل هزینه و کمترین زمان به مشتری گفته می‌شود.

 

انبار مواد غذایی


یکی از عوامل کارایی انسانی، تامین غذای سالم وکافی است. به همین جهت نگهداری مواد غذایی طبق اصول بهداشتی و فنی از پایه های بهداشت عمومی و پیشگیری از بروز بیماریهای مختلف وجلوگیری از اتلاف مواد غذایی محسوب میشود. برای رسیدن به این هدف تطبیق انبارهای نگهداری مواد غذایی( سردخانه ) با اصول استاندارد ضروری می باشد.

 

محل انبار

انبار مواد غذایی میبایست در محلی نزیک سالن پخت، ترجیحا در طبقه همکف آشپزخانه و یا در طبقه زیرین آن واقع شود تا کلیه اجناس مورد نیاز بر حسب میزان مصرف به صورت روزانه یا هفتگی از انبار کل تحویل و در انبار روزانه مواد غذایی طبق اصول صحیح انبارداری ذخیره شود.

 

نور انبار

انبار مواد غذایی میبایست از نور کافی و مناسب برخوردار باشد. استفاده از لامپهای فلورسنت به علت مصرف پایین آنها مناسب است. ضمناٌ از تابش مستقیم نور خورشید به اجناس موجود در انبار باید جلوگیری نمود.

 

دمای انبار

انبار مواد غذایی باید داری تهویه و کولر بوده تا هوای گرم داخل انبار که از اکسیداسیون مواد داخل آن ایجاد میشود خارج گردد. درجه حرارت محیط نباید بیشتر از ۱۵ درجه سانتیگراد باشد. انبار باید مجهز به ترمومتر بوده و انباردار موظف است همواره دمای انبار را تا ۱۵ درجه سانتیگراد حفظ نماید. تهویه انبار میبایست طوری باشد که حداقل در یک ساعت ۱۰ بار هوای آن عوض شود و از هوای خشک و خنک برخوردار باشد.

نکته قابل توجه این است که تعبیه هواکش باید مناسب ومتناسب با مساحت وفضای موجود باشد(پشت قاب هواکش باید به توری نمره ریز (نمره ۱۶)، ضدزنگ و قابل شستشو مجهز باشد) وهوای انبار عاری از رطوبت زیاد وعاری از بو باشد.

 

کف، دیوار و سقف انبار

دیوارهای انبار باید تا ارتفاع ۲ متر کاشی یا سرامیک باشد. به عبارت دیگر دیوار مقاوم وقابل شستشو و غیر قابل نفوذ برای موجودات موذی باشد. کف انبار باید از جنس مواد قابل شست و شو مانند سنگ، سرامیک یا موزاییک باشد. کف انبار باید کفشوی داشته باشد و در پوش آن توری داشته باشد. سقف انبار باید دارای رنگ آمیزی روغنی به رنگ روشن باشد.

آنچه که درباره بسته بندی و انبارداری باید دانست؟

استاندارد انبار و سردخانه مواد غذایی

اصول حسابداری چیست؟

انبار ,مواد ,غذایی ,انبارداری ,  ,قابل ,مواد غذایی ,انبار باید ,انبار مواد ,انبار انبار ,های پخش ,مواد غذایی میبایست

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

ali4ux مبلمان اداری یکتا «آرمان‌شهر» خاطرات یک عدد الکی شاد! روی باران وبلاگ دست نوشته های یک رویکایی دانلود آسان فایل در گوگل :: google ضد روش بررسی مزایا و معایب ثبت شرکت و ثبت برند فیلم های کمدی و شاد ایرانی جدید و قدیمی ویدئو اموزشی کسب و کار انلاین